Speciaal

Artikelen op merk

 | 

Chicco


CHICCO - Overal waar kinderen zijn! 

Over Chicco 
Chicco wil proberen te voldoen aan de wensen van alle kinderen over de hele wereld, leuk, eenvoudig en vooral veilig speelgoed voor elke fase van groei van uw kindje, ontworpen uit ervaring, liefde, verantwoordelijkheid en met het doel kinderen te helpen opgroeien op de beste manier. Chicco Speelgoed biedt verantwoord, educatief speelgoed vanaf de geboorte. Speelgoed om uw kind te stimuleren, te leren coördineren, te fascineren, uit te dagen. Speelgoed om te groeien! 

Vanaf de geboorte biedt Chicco speelgoed om uw kindje de eerste contacten te laten maken met de wereld om zich heen, om zijn omgeving te ontdekken door zijn zintuigen te stimuleren; door middel van muziek mobielen, muziekdoosjes, speelkleden e.d. 

Vanaf 3 maanden beginnen de visuele vaardigheden zich te ontwikkelen; felle kleurtjes vallen op, geluidjes, bewegingen! Rammelaars, stoelzuigers, klein speelgoed zoals een telefoontje met geluiden, bromtol, activity gyms. Vanaf 6 maanden worden door middel van Chicco speelgoed de coördinatie van de handjes en de voetjes bevordert. Speeltjes voor in bad, speeltjes voor in de box, met verschillende activiteiten en geluiden. Vanaf 9 maanden worden bewegingen steeds beter gecoördineerd en deze kunnen worden bevorderd door het spelen met sleutelhuisjes, met verschillende vormpjes en kleurtjes, geluidentrein. Speelgoed met doe-actviteiten. En vanaf 12 maanden beginnen de eerste stapjes te komen, door loopauto/trein kan dit worden gestimuleerd. De eerste woordjes, cijfertjes, dieren en kleuren worden herkend. Chicco ontwikkelt hiervoor verschillend uitdagend activiteiten speelgoed. 

Producten 
Alle producten zijn CE gekeurd, en voldoen aan de nieuwste Europese Veiligheidseisen. 

Schoonmaken 
Lees hiervoor nauwlettend de gebruiksaanwijzing.
Bijtring, Rammelaar Giraf 2

Bijtring, Rammelaar Giraf 2Chicco
€ 4.95


Voorraad:

Muzikale Pinguin

Muzikale PinguinChicco
€ 16.95


Voorraad:

Spuitpaardje en zeevriendjes
Voorraad:

Tulp rammelaar, blauw

Tulp rammelaar, blauwChicco
€ 5.95


Voorraad:

Tulp rammelaar, roze

Tulp rammelaar, rozeChicco
€ 5.95


Voorraad:

Weltrusten maan jongen

Weltrusten maan jongenChicco
€ 15.95


Voorraad:

Wiebelientje en bijtring Njam Njam blauw

Wiebelientje en bijtring Njam Njam blauwChicco, First Dreams
€ 19.95


Voorraad: